Zaanse schans
Aanmelden
Ik wil een abonnement

Tarieven

Nederland
De abonnementsprijs van 'De nieuwe Molenwereld' bedraagt  € 20,- per jaar inclusief verzendkosten.

Buiten Nederland
Met ingang van het jaar 2022 wordt voor abonnees buiten Nederland de abonnementsprijs van 'De nieuwe Molenwereld' € 32,50 per jaar inclusief verzendkosten.

Aanmelden:

Een abonnement geldt voor een kalenderjaar. Als u zich in de loop van een jaar opgeeft, betaalt u voor dat gehele jaar en ontvangt u ook de eventueel eerder in dat jaar verschenen nummers. Een lopend abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggen kan tot uiterlijk 31 oktober van enig jaar voor opzegging met ingang van het volgende jaar.  

Door betaling geeft u ons toestemming het abonnementsbedrag voor de volgende jaren automatisch te incasseren, tenzij u per e-mail aangeeft daar geen gebruik van te willen maken. U ontvangt dan jaarlijks een factuur die u zelf dient te betalen.

Meer informatie over 'De nieuwe Molenwereld'
Op de pagina “Wie zijn wij” vindt u onder het kopje "Redactie" meer informatie over de redactionele opzet en de inhoud van 'De nieuwe Molenwereld'.

Maak nu snel kennis met 'De nieuwe Molenwereld'
Als u op de button hieronder klikt, opent een van de eerder verschenen nummers van 'De nieuwe Molenwereld' in een nieuw scherm in PDF-formaat. U kunt het doorbladeren en eventueel lezen. Smaakt het naar meer? Schrijf u dan snel in voor een abonnement en u ontvangt 'De nieuwe Molenwereld' twee maal per jaar in de brievenbus.

Tijdelijke aanbieding 
Als u in 2023 een abonnement neemt op 'De nieuwe Molenwereld', kunt u de tot nog toe verschenen nummers 1 t/m 10 tesamen aanschaffen voor € 65,- inclusief verzendkosten. U bespaart dan € 42,50.

Bezoek onze shop waar we eerder verschenen nummers van 'De nieuwe Molenwereld' verkopen. Hier staan ook losse nummers van het oude tijdschrift 'Molenwereld' te koop.

Uw advertentie in 'De nieuwe Molenwereld'?

 Neem voor de mogelijkheden en advertentietarieven vrijblijvend contact op met Bart Dooren via  adv@molenwereld.com