De jubileum scheurkalender van De Hollandsche Molen: leuk én leerzaam

07-10-2022

Een mooi cadeau om molenvrienden te maken

De Hollandsche Molen viert in 2023 het 100-jarig jubileum. Een van de jubileumactiviteiten is de uitgave van een unieke scheurkalender. Hiermee willen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de boeiende en voor veel velen ook wonderlijke wereld van de molens. Want hoeveel Nederlanders weten hoe hoog de hoogste molen is en waar de oudste staat? En zullen zij weten wat een molenaar doet als hij aan het billen is? Om nog maar te zwijgen over hun kennis van de talloze spreekwoorden en uitdrukkingen die met molens te maken hebben. Al die kennis en nog veel meer is te vinden in deze kalender.

Fris en in kleur
Gestoken in de nieuwe frisse huisstijl van De Hollandsche Molen met - in kleur(!) - prachtige foto’s, en vaak ook grappige illustraties, maakt deze kalender iedereen lichtvoetig wegwijs in die molenwereld.
Met deze kalender hopen we ook veel nieuwe molenvrienden te maken. Vrienden die wat over hebben voor het molenbehoud van de toekomst. En ook jij kunt daarbij helpen. Uiteraard door hem voor jezelf te kopen, maar het is ook een mooi cadeau om je familie, vrienden en kennissen te verrassen rond de feestdagen! En wie weet, worden zij ook een molenvriend!
Wees er wel snel bij want je weet: wie het eerst komt, wie het eerst maalt…..

De jubileum scheurkalender is verkrijgbaar in vele boekwinkels en uiteraard in de webwinkel van De Hollandsche Molen. Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)